GSBK

Referat

Referat: Yxhults IK - GSBK

Högmod går före fall
En bra rubrik på avslutningen av den här matchen där hemmalaget leder med 2-0 när det återstår mindre än tio minuter.
Efter en ganska jämn första halvlek, där YIK började bäst och borde gjort både 1-0 och 2-0, men själviskhet och en bra målvakt hos gästerna ville annat. 0-0 i paus, men en mycket bra start på andra halvan där Linn Söderberg gör både 1-0 och 2-0. Vi skapar flera bra chanser att döda matchen, men får inte in bollen i mål. En viss oskärpa, slarvigt passningsspel och en tro att matchen var över. Vi blev en erfarenhet rikare, att en match varar i 90 minuter eller tills domaren blåser av matchen. I minut 81 gör gästerna mål efter hörna och i 84 gör man 2-2 och var så när på väg att avgöra matchen till sin fördel men Ellen Hagman gör en mycket bra räddnng.
Ny match torsdag 25 maj 19.00 mot Grythyttan och då vill vi se ett lag som jobbar i 90 minuter och inte underskattar våra gäster som haft en tuff inledning på seriespelet.